KONKURRENCER 2011-12

Klassikerforeningen udskrev i skoleåret 2011-12 to elevkonkurrencer. En oldtidskundskabskonkurrence for elever med oldtidskundskab C, og en latinkonkurrence for elever i 2g med latin A og elever i 2g og 3g med latin C og B. Her var konkurrencen delt i en opgave for latin C og en opgave for latin A/B.

Oldtidskundskabskonkurrencen

1. præmie og 3000 kr. gik til Julie Riis Madsen fra 3w på Nørre Gymnasium for et essay om den græske tragedie (læs det her)

2. præmie og 2000 kr. gik til en multimediproduktion af Jacques Kwizera, Camilla Jøhnk Christensen, Kristian Severin Rasmussen og Maj Elisabeth Ellehammer Hansen fra 3u på Svendborg Gymnasium. Se produktionen her.

 

Latinkonkurrencen

Sarah Pepke Pedersen, N. Zahles Gymnasium, og Sophie Stouby Petersen, Odder Gymnasium,vandt en delt førsteplads for deltagere med latin på A/B-niveau og modtog hver 2500 kr, mens Maiken Myrrhøj, Nørresundby Gymnasium og HF, og Manja Grønberg, Nordsjællands Grundskole og Gymnasium, vandt en delt førsteplads for deltagere med latin på c-niveau og modtog ligeledes hver 2500 kr.

 

Vinderne var inviteret til præmieoverrækkelse på Ny Carlsberg Glyptotek d. 14. april.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.