INDMELDELSE

Et års medlemskab af Klassikerforeningen koster normalt 500 kr, mens studerende, ledige, efterlønnere og pensionister kun betaler 200 kr. Et ægtefællemedlemskab koster 700 kr.

Medlemmer modtager årligt 3 numre af LOGOS, samt normalt 1-2 udgivelser fra Klassikerforeningens Kildehæfter. Endvidere tilbydes reduceret pris på foreningens kurser.

Se flere gode grunde til at blive medlem af Klassikerforeningen her!

BLIV MEDLEM AF KLASSIKERFORENINGEN PÅ FØLGENDE MÅDE:
Send en email til klassikerforeningen@dansklf.dk med oplysninger om:
1. Navn
2. CPR-nummer (hermed har kassereren mulighed for at indberette kontingentet til SKAT, hvilket berettiger til skattefradrag)
3. Adresse, postnummer, by
4. Telefonnummer
5. Mailadresse
6. Medlemsstatus (ansat/studerende/pensionist)
7. Fag
8. Ansættelsessted

Du kan forvente svar i løbet af en uge, hvor du sammen med en faktura vil modtage et velkomstbrev fra foreningen samt et eksemplar af Klassikerforeningens medlemsblad Logos og en tidligere udgivelse fra Klassikerforeningens Kildehæfter (dog tages der forbehold for udsolgte oplag, og du vil alternativt modtage to numre af Logos).

Ønskes udmeldelse af Klassikerforeningen, bedes henvendelse også rettet til
klassikerforeningen@dansklf.dk