Årets konkurrencer

Vinderne af årets konkurrencer i de klassiske fag er nu fundet.

Latinkonkurrencen:
Vinder på A-niveau blev Lavrans Juul Frandsen fra Ribe Katedralskole.
Vinder på C-niveau blev Stephanie Rønde Andersen fra Herning Gymnasium.

Konkurrencen for elever med oldtidskundskab og græsk:
Vinderne af førstepræmien på 3000 kr. blev Emma Højmose Kromann og Rida Atwi fra Frederiksberg Gymnasium, for deres essay “Spejling af menneskelige idealer i arkitekturen”
Vinderne af andenpræmien på 2000 kr. blev Thomas Breiner Aastrup og Marie Ida Birk fra Vestfyns Gymnasium, for deres essay “Eksisterer det patriarkalske kønsideal til stadighed?

Klassikerforeningen ønsker vinderne tillykke!

Præmieoverrækkelsen fandt sted på Glyptoteket lørdag d. 22. april 2017.

Klassikerforeningens foredragsrække om læsninger i romersk litteratur

Det sidste foredrag i Klassikerforeningens foredragsrække om anvendelsen af romersk litteratur torsdag d. 27. april 2017 må desværre aflyses pga. for få tilmeldinger.

Foredragsrække om romersk litteratur i Odense

Som noget nyt udbyder Klassikerforeningens regionalafdeling på Fyn nu også en foredragsrække om romersk litteratur.
Det foregår på Odense Katedralskole i perioden februar-maj og august-november 2017.
Læs mere om tid, sted og tilmelding her

Skriv svar

Du skal vre logget ind for at kunne skrive kommentar.